NLF – Norges luftsportsforbund

Vil man drive med luftsport i Norge, må man kontakte NLF eller i hvert fall besøke deres hjemmeside og få med seg så mye informasjon som mulig. Norges Luftsportsforbund tar seg av alt som har med vinger og luft å gjøre. Fallskjermer, luftballonger, mikrofly, seilfly og hangglidere, ja, til og med modellfly reguleres av NLF. Her organiseres ulike konkurranser og flytreff, samt aktiviteter for NLFs medlemmer. Diversje publikasjoner kan hjelpe deg med å velge riktig hobby, samt holde deg oppdatert på de ulike nyhetene i luftsportsverdenen.

NLF er veldig gode på å oppdatere nettstedet sitt, så du kan stikke innom daglig for å få i deg en ny dose luftsportsnyheter. NLF driver også nettstedet Flynytt, der nyheter i luftfart generelt dukker opp med jevne mellomrom.

Norges Luftsportsforbund lar medlemmer bli kjent med hverandre, samt finne ut nøyaktig hvor de kan gå for å utvide sin kunnskap om fly og flyteknikker. De driver også Luftfartsskolen, der du kan blant annet kan få pilotsertifikatet. Sjekk også ut oversikten med aktiveter – den oversiktlige kalenderen lar deg følge med på hvor og når de ulike kursene, treffene og konkurransene finner sted. NLF ble opprinnelig stiftet i 1909, da som Norsk Luftseilforening. Det er en del av Norges Idrettsforbund (NIF) og Verdens Luftsportsorganisasjon (FAI), som nevnt i artikkelen om “Konkurranser i mikrofly”.