Fotball som hobby

Det er magisk å sitte foran TV-en og høre bruset fra ti tusenvis av tilskuere på Premier League-kampene fra England. Du sitter der og følger intenst med, og hvert angrep som rulles opp blir som å se en forrykende thriller, og du håper at det skal kulminere i en scoring. Og så gjør det det – eller ikke, og du synker sammen i stolen utmattet av spenning.

Fotball kan by på så mangt

Denne hobbyen kan også bringe deg inn i den fascinerende spillverdenen med alt fra tipping til casino og andre betting-selskaper. Eller så kan du bli inspirert til å sprette opp av stolen, melde deg inn i en fotballklubb og begynne å trene selv. Alle muligheter ligger der, og det beste er selvfølgelig å velge flere aktiviteter samtidig.

Er du aktiv fotballspiller, kjenner du fotballspillet på kroppen. Du forstår mer, du følger med på tv både på norske og utenlandske kamper. Du ser gode tekniske løsninger ute på banen, du ser fabelaktige driblinger, utrolige pasninger og vidunderlige mål. Og alt dette tar du til deg og lærer av og blir inspirert til selv å øke din kompetanse om fotball og andre spill.

Se fotball live!

Som fotballinteressert kjenner du lojaliteten til klubben din og det sosiale samholdet fotballen gir. Og er du virkelig dedikert kan du invitere vennene dine med på fotballreiser til England for å se favorittlaget. Du finner reisen enkelt på nett. Kanskje velger du et selskap som tilbyr pakkereiser og vil oppfylle ønsket ditt om å oppleve den særegne atmosfæren på noen av de flotteste europeiske stadionene. Turen blir nok en av de største opplevelsene dere noen gang har hatt sammen. Dere kan ta inn på et flott hotell nær stadium, går på kampen, suge inn atmosfæren og bli en del av det fantastiske evenementet.

Når dere kommer hjem igjen vil dere være oppglødde og smilende av alle minnene fotballturen ga dere. En herlig opplevelse å tenke tilbake på og mimre over!

Bli med i en fanklubb

Mange fotballinteresserte har som oftest ett favorittlag de heier på. Om det er det lokale damelaget i bydelen, ett av Norges Eliteserie-lag. eller store klubber i England eller Spania, spiller ingen rolle. Du velger ofte et lag du brenner for, og holder deg deretter trofast til dette laget i medgang og motgang. Mange av de litt større lagene rundt om i verden har egne fanklubber. Disse fanklubbene følger etter laget rundt om i verden når de drar på kamp og supporterne har som oftest faste plasser på hjemmebanekamper.

Det finnes også litt mindre fanklubber du kan bli medlem av, om du ikke har mulighet til å reise jorden rundt halve året. Mindre fanklubber kan for eksempel være en gruppe fotballinteresserte der alle holder med samme lag. I denne fanklubben kan dere arrangere sosiale kvelder, se kamper på storskjerm sammen og en gang iblant kanskje også dra på fotballturer sammen. Finnes det ingen fanklubb i ditt nærområde kan du være den som starter den!